H&M BOY SECTION

5 LONG FACTS

IMG_0001_1

1. Jeg startede min blog ikke for at blive kendt, eller hvad man ellers kan udnytte en blog til. Jeg startede den, fordi jeg elsker at læse blogs, og jeg får rigtig meget inspirertion fra andres blogs, og jeg ville gerne være en af dem, der gav inspirertion.
2. Her på det seneste er der sket meget i mit liv med mine veninder, hvor jeg har fundet ud af, hvem der virkelig er der for mig, og hvem der “bare” er mine veninder. Den periode har været hård men god for mig.
3. Musik går virkelig dybt ind i mig, nogle gange bare fordi den har en god melodi, at dens tekst siger noget, om den situation jeg er i, eller gør mig glad. Jeg får de sygeste kuldegysningerne, når jeg hører en god sang, en sanger der synger godt eller en der spiller godt på hans/hendes instrument.
4. Jeg græder virkelig nemt. Når jeg ser andre græder, selv folk jeg ikke kender, kan jeg få tårer i øjene. Når jeg ser Gossip Girl græder jeg tit, når Blair begynder fordi Chuck er ligeglad med hende og sådan, jeg er hel væk.
5. Jeg laver tit om på mit værelse. Jeg kan godt lide mit værelse, men jeg får hele tiden nye ideer, også når jeg får det, tænker jeg ikke på andet, også må jeg bare rykke lidt rundt. Min seng vejer virkelig meget, men alligevel er den blevet flyttet virkelig mange gange, det er godt, at jeg har sådan en sød mor, der vil hjælpe mig hver gang.
Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M BOY SECTION